Η εταιρία


                                                    
Το κατάστημά μας δραστηριοποιείται στο χώρo της θέρμανσης από το 1995. Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας είναι η Μελέτη- Εμπορία- Κατασκευή και Υποστήριξη συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης. Φροντίζουμε ώστε οι λύσεις που προσφέρουμε στον πελάτη να είναι προσιτές και με λογικό κόστος. Τα βασικά μας αντικείμενα είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση αλλά και η συμβατική με σώματα panels ή αερόθερμα (fan coils). Τοποθετούμε λέβητες πετρελαίου συμβατικούς και συμπύκνωσης, αλλά τα τελευταία χρόνια ειδικευόμαστε στους οικολογικούς λέβητες για καύση ξύλου, βιομάζας (pellet) και όχι μόνο (κουκούτσι, πυρήνα ελιάς, καλαμπόκι κ.τ.λ). Αυτά τα συστήματα θέρμανσης είναι οικολογικά, μοντέρνα και εγγυημένα προσφέρουν στον πελάτη οικονομία. Επίσης, μπορούμε να μετατρέψουμε έναν λέβητα πετρελαίου σε λέβητα πέλλετ με εγγυημένη ασφάλεια, εγγύηση και οικονομία.
Άλλο αντικείμενο δραστηριότητας είναι η τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων επιλεκτικών και κενού. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η χρήση πιστοποιημένων υλικών, η εφαρμογή των προδιαγραφών και η άμεση σχέση ποιότητας και τιμής. Επιθυμία μας είναι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι με την άμεση ανταπόκριση μας σε περιπτωση βλάβης (after sales service). Ακόμη στο κατάστημά μας υπάρχει ποικιλία σε υδραυλικά είδη, ανταλλακτικά καυστήρων και εξαρτήματα λεβητοστασίου.
 

Θέρμανση- Κοκονόζης   - Κοκονόζης Απόστολος - Μεγάλου Αλεξάνδρου 110  Τηλ. 2382026851, 6945903919  e-mail: kokonozis@gmail.com

Powered By wst